Telefoon reparatie Haarlem biedt de beste service

Meer informatie

VistarepairVerschillende services bij telefoon reparatie Haarlem

  • Online agenda; In deze agenda kunt u zelf uw afspraak inplannen en zult u per e-mail een bevestiging ontvangen. Bij het inplannen wordt er ook gevraagd naar een korte klachtomschrijving.
  • Walk-in service; Met of zonder afspraak, zullen de medewerkers van telefoon reparatie Haarlem u op de best mogelijke manier helpen. Komt u zonder afspraak? Dan zal  telefoon reparatie Haarlem er alles aan doen om uw smartphone binnen zeer korte tijd te repareren.
  • Reparatie per post; Heeft u geen tijd om langs te komen bij telefoon reparatie Haarlem? Dan kunt u kiezen om uw toestel op te sturen.

Verzekering bij telefoon reparatie Haarlem

Het bezit van een smartphone of tablet is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Bij aanschaf ervan kunnen behoorlijke bedragen vermoeiend zijn, en vaak heeft men waardevolle gegevens op het toestel staan. Dat het toestel door u of uw kind defect raakt is een veelvoorkomend fenomeen. Bij de reparatie loopt u mogelijk opnieuw tegen kosten op, vooral als u uw toestel niet hebt verzekerd. Waar men vaak echter niet van op de hoogte is, is dat in meer dan de helft van de gevallen de reparatie wordt gedekt door uw inboedelverzekering. De meeste inboedelverzekeringen bieden in en rondom uw huis voor een bepaald maximumbedrag dekking voor schade aan uw smartphone en/of tablet.

Het beste is om uw schade direct te melden aan de verzekering. Zij zullen u meteen vertellen of de schade wel of niet onder de dekking valt.

Geef een reactie